Over Organic Tables

Een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in organisch gevormde en samengestelde tafels gemaakt van eersteklas Italiaans gips op basis van kalk.

Ons verhaal

OT is een Nederlands bedrijf en wij zijn gespecialiseerd in organisch gevormde en samengestelde tafels gemaakt van eersteklas Italiaans gips op basis van kalk. Onze Organic-Tables collectie genaamd “Organic” vertegenwoordigt echt Nederlands design geïnspireerd door de oude Japanse esthetiek, Wabi – Sabi “de schoonheid van imperfectie, eenvoud en natuur” en worden met de hand gemaakt in de werkplaats in Nederland. Met onze elegante ontwerpen voor eet-, salon- en ronde tafels willen we je inspireren om je eigen unieke leefomgeving te creëren waar perfectie en creativiteit samenkomen.
OT-Tables zijn samengesteld uit hoogwaardige en duurzame materialen waarbij perfectie en duurzaamheid de basislaag vormen. Zo kunnen we unieke en onderscheidende ontwerpen maken voor jouw interieur. We integreren deze kernwaarden op natuurlijke wijze in onze werkwijze, producten en adviezen om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit en meest duurzame organische tafels die wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Samen creëren wij jouw ultieme thuis

Met jouw ideeën en ons vakmanschap kunnen we samen jouw ultieme huis, eet- of werkruimte creëren. Geef je huis, restaurant, kantoor of winkel elegant vorm. Alle aangepaste maten, vormen en kleuren zijn mogelijk om zelfs aan de meest bijzondere verzoeken te voldoen. Stuur gewoon je verzoek in en we komen snel bij je terug met een informatief antwoord inclusief prijsberekening en wachttijd. Het is ook mogelijk om onze tafels in onze showroom te bezichtigen. Neem hier contact met ons op of plan een bezoek door ons te bellen op +31 6 17 31 30 62.

Organic Tables

flowing design